Klarna

B2B Klantcases

Opdrachtgever Klarna

Wervende teksten met een missie

Klarna is de bekende betaalapp. Een disrupter in de payment branche die die shopervaring compleet maakt met een smoooth betaalproces.  Ik interview klanten en schrijf klantcases en blogs voor Klarna Nederland. Hieronder een greep uit mijn werk voor Klarna. 

Klantcases

B2B marketing

Een standaard klantcase leest niemand. De uitdaging is om er een interessant artikel van te maken wat nieuwswaardig is voor de lezer. Ik interview de klant over hun e-commerce, marketingstrategie en de samenwerking met Klarna. Vanuit de stoel van e-commercemanagers en webshopbazen schrijf ik het artikel: What’s in it for me?

Blogserie

International Womens Week

Klarna zet vrouwen in de e-commerce en online technologie in de spotlights tijdens International Womens Week. Ik interviewde 5 verschillende vrouwen uit het netwerk van Klarna en bedacht 5 verschillende formats om hun verhaal te vertellen. 

© Schrijver met een missie