Vacaturetekst

Schermafbeelding 2021-10-28 om 16.52.55

Vacaturetekst

Met je vacaturetekst wil je eruit springen én de juiste mensen aantrekken. Daarom vraag ik je eerst het hemd van het lijf over de persoon die je voor ogen hebt. Voor De Buytenhof resulteerde dat in de juiste match op onderstaande vacature.

Meewerkend Teamleider Dagbesteding

Jij krijgt energie van mensen,
Je bloeit als anderen groeien;
Organiseren is je tweede natuur,
Je rust en kalmte creëren een ontspannen werksfeer;
Je vindt het heerlijk om buiten te werken;
De belangrijkste eis van onze zorggasten: je bent betrouwbaar!

Herken jij jezelf in bovenstaande punten?
Dan verwelkomen we jou misschien binnenkort als onze nieuwe collega. Lees snel verder.

De Buytenhof: zorgboerderij én landbouwbedrijf
Op de Buytenhof koop je in de Boerderijwinkel de lekkerste streekproducten, vergader je op een unieke groene locatie en geniet je in de Theeschenkerij van een heerlijke High Tea terwijl de kinderen in de speeltuin spelen. Op onze boerderij is iedereen welkom. We werken samen met enthousiaste medewerkers, vrijwilligers, stagiaires en zorggasten binnen een informele werksfeer waar veel ruimte is voor zelfontwikkeling- en ontplooiing.

De Zorgboerderij – dagbesteding
De Buytenhof is een veilige en beschutte plek, waar zo’n 25 mensen met verstandelijke beperking meewerken met de boer: in de boomgaard, de moestuin, de bloemenpluktuin, de houtwerkplaats, de Boerderijwinkel of de Theeschenkerij. Onze zorgboerderij is zo ingericht, dat onze zorggasten zo veel mogelijk mee kunnen werken en zich ontplooien in een bedrijfsmatige omgeving op het boerenland.

Hoe ziet je werkweek eruit?

Team leiden
‘s Ochtends rij je het groene pad op van de boerderij, snuif je de frisse boerenlucht in en word je enthousiast verwelkomd door onze zorggasten. Onder een kop koffie overleg je met collega’s het dagprogramma. Het is jouw persoonlijke missie om het zorgteam zelfsturend te maken. Je stimuleert je collega’s proactief te zijn, keuzes te maken en je krijgt er ontzettend veel energie van als je anderen ziet groeien. Je geeft verantwoordelijkheid en biedt vertrouwen. Vanuit het zorgteam ben jij het aanspreekpunt en neem je beslissingen waar nodig.

Zorggasten begeleiden
Wanneer het dagoverleg goed is afgesloten, begeleid je de zorggasten van de buitengroep. De ene dag trek je de moestuin in, de andere dag de boomgaard of de varkens- en koeienstallen. Het denkniveau én de werkzaamheden van onze zorggasten is wisselend. Jij daagt ze precies genoeg uit om ze te zien stralen van enthousiasme. Mensen op weg helpen en zien opbloeien, zowel de zorggasten als je collega’s, zijn jouw drijfveren en geven je iedere dag de energie om er een mooie dag van te maken.

Functie vereisten, je hebt:

  • Een relevante zorgopleiding gevolgd, minimaal MB0-4 niveau;
  • Ervaring en scholing in leiding geven;
  • Kennis van coachen en aansturen van medewerkers;
  • Groene vingers en bent creatief aangelegd;
  • Minimaal vijf jaar werkervaring in het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking;
  • Kennis over de verschillende begeleidingsvormen, waaronder Triple C;
  • Oog voor de behoefte van de zorggast terwijl je resultaatgericht bent.

Interesse?
Wij bieden je een informele werksfeer met enthousiaste medewerkers en vrijwilligers. Binnen de organisatie is er veel ruimte om initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Wij faciliteren je graag bij het volgen van relevante cursussen. Solliciteren kan via de website: www.debuytenhof.nl

© Schrijver met een missie