Communicatie
advies

Ik denk vanuit jouw doelgroep. Met een achtergrond in online marketing & communicatie denk ik kritisch mee over wat jij wilt bereiken en welke middelen en stijlen daarvoor nodig zijn.

Geen mooie praatjes en beloofde landen, maar praktische handvaten, concreet advies en veel creatieve ideeën. 

Contentstrategie
Social media
Nieuwsbrieven

Creatieve
concepten

Roze olifant. Zie je hem gelijk voor je? Niet zo vreemd, de mens is visueel ingesteld.

Ik denk in woord en beeld en verpak jouw verhaal in creatieve concepten met een sterke boodschap. Klik op de foto voor het creatieve concept Star op Sokken.

Rake
teksten

Met een achtergrond in online marketing, social media campagnes en een Nima e-marketing opleiding ben ik gefocust op het bereiken en activeren van je doelgroep. Jouw verhaal verpak ik in bruisende blogs, artikelen, webteksten en vlotte snelle content.

Mijn missie:

  • De kern verpakken in een mooi en echt verhaal;
  • De juiste snaar raken bij de doelgroep. 

Workshops

Ik geef praktische workshops waarbij schrijven en verwoorden de basis is. Als je verhaal goed op papier staat, volgt de rest. Workshops die ik eerder gaf:

  • Content inspiratiesessie voor een themagerichte campagne;
  • Schrijven vanuit je organisatie identiteit;
  • Zo maak je een contentkalender waarmee je de doelgroep bereikt.
  • Schrijven voor LinkedIn; hoe je vakinhoud voorziet van een persoonlijke touch.

Hoe breng jij je verhaal naar buiten?
Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ik brainstorm graag met je mee. 

Reviews

Renée Teuwsen
Renée TeuwsenLeerkracht CSG De Waard
Lees verder
In oktober 2019 heb ik bij Marieke de cursus creatief schrijven op social media gevolgd. Met veel plezier kijk ik er op terug. De opdrachten die ze geeft zijn direct toepasbaar in de praktijk, iets wat heel prettig is. De tijd die je investeert is direct inzetbaar. De opdrachten zetten aan tot omdenken. Heerlijk om uit een denkcircel te mogen gaan stappen, dat geeft nieuwe energie en kijk op een onderwerp. Marieke begeleidt prettig en legt fijn uit. Ook door het delen van haar eigen ervaringen, maakt dat de sfeer heel prettig is. Na de cursus heb ik samen met een andere collega nog veel contact gehouden en proberen we de lesstof op onze social media toe te passen. Als de mogelijkheid zich voor zou doen, zou ik graag weer een cursus bij Marieke volgen.
André Manning
André ManningDirecteur Logeion
Lees verder
"Marieke heeft ons op een hele goede manier geholpen met het verbeteren en eigentijdser maken van de communicatie naar onze leden. In twee boeiende workshops liet ze ons zien hoe taal een verschil kan maken. Daar plukken we nog iedere dag de vruchten van. En dat is iets wat niet alleen ik zie, maar nog veel belangrijker: ook onze leden. Regelmatig krijgen we nog positieve feedback over de andere manier van communiceren. In haar manier van werken was Marieke doortastend en oplossingsgericht; een hele mooie combinatie."
Previous
Next

Koffie?

Benieuwd of ik je verder kan helpen?
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

© Schrijver met een missie